2010.12.14.
15:13

Írta: VoxPay - online fizetés

Építs webshopot 45 perc alatt

A blog a Voxpay.hu webehlyre költözött!
Ez a bejegyzés a Építs webshopot 45 perc alatt oldalon érhető el.
Kövesse friss írásainkat is a VoxPay online fizetési rendszerek oldalon!

 Az interneten elvárt tempó mellet - "rohanó világunkat" inkább kihagyom - létkérdés a termékek,szolgáltatások gyors piacra jutása. Az ötlettől a megvalósulásig gyakran már nem évek, hónapok, inkább csak napok állnak rendelkezésünkre.

Ezt az irányt felismerve és az ebből adódó igényt kielégítendő hozta létre a Bitrix új webshop keretrendszerét. A cég intranet és extranet rendszerivel szerzett tapasztalatára alapozva egy olyan rendszert fejlesztett ki, aminek használatával maga a felhasználó "önkiszolgáló" módon alakíthatja ki webáruházát. 


Az előre "bebútorozott" üzletet, demo árukészletet, fizetési és adminisztrációs- és analitikai rendszert tartalmazó e-kereskedés üzembe helyezése (az áruval való feltöltéssel együtt) legfeljebb 45 percet vesz igénybe - ígérik a készítők.

A rendszert bemutató videó meggyőző: A 45 percet is elhisszük - feltéve, ha az újdonsült felhasználó is olyan magabiztosan kezeli a rendszert, mint a videó készítője!

 

1 komment

Címkék: vásárlás webshop cms e kereskedelem

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinefizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr772515446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andrew23 2010.12.14. 16:26:38

goodsie.com

Ez egy sokkal elnagyoltabb megoldás a webshopokra és elsősorban a végletekig leegyszerűsített designra épít, de nekem tetszik ez a megközelítés. Kategóriákat itt is létre lehet hozni és 3 féle fizetési módot is támogat.
süti beállítások módosítása