2011.03.17.
15:16

Írta: VoxPay - online fizetés

Mobilfizetési rendszert tesztel a Google

A blog a Voxpay.hu webehlyre költözött!
Ez a bejegyzés a Mobilfizetési rendszert tesztel a Google oldalon érhető el.
Kövesse friss írásainkat is a VoxPay online fizetési rendszerek oldalon!

 A projektet jól ismerő belső emberektől származó információk szerint a Google New York és San Francisko kiválasztott üzleteiben hamarosan megkezdi mobilfizetési rendszere tesztelését. 

A cég több ezer pénztárgépet, illetve speciális terminált helyez ki a kereskedőkhöz. Az eszközöket a több iparágnak is fizetési megoldásokat szolgáltató VeriFone Inc, szolgáltatja. Ugyanebben az időszakban Los Angelesben, Chicagóban és Washingtonban a VIVOtech technológiájával végeznek teszteket. 

 

Az NFC (közeltéri kommunikáció) technológián alapuló rendszer segítségével a Google össze kívánja kapcsolni a felhasználók pénzügyi adatait, ajándékkártya-egyenlegüket, a vásárlói hűségpont-rendszert. Mindez egyetlen, a telefonba épített chip segítségével történik. Az érintett cégek szóvivői nem kommentálták a Blommberg hírügynökség értesüléseit.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: google vásárlás nfc mobilfizetés

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinefizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr362747356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása