2011.01.12.
11:48

Írta: VoxPay - online fizetés

Virtuális malacpersely

A blog a Voxpay.hu webehlyre költözött!
Ez a bejegyzés a Virtuális malacpersely oldalon érhető el.
Kövesse friss írásainkat is a VoxPay online fizetési rendszerek oldalon!

"Amikor az ember még csak kis gyerek, / akkor is kell tudományos élvezet". - szólt az egykori reklámdal. Hasonló a helyzet az online vásárlási élménnyel is: A legjobb gyerekkorban megismerni. 

Az amerikai Moogle Inc. ezt a piaci rést akarhatta betömni, amikor megalkotta a Virual Piggy elektronikus malacperselyt.
 
 

A virtuális persely segítségével a gyerekek biztonságos környezetben önállóan vásárolhatnak  online boltokban, vagy a közösségi hálózatokon. A szülők előre meghatározhatják az egyes tranzakciók maximális összegét, vagy az adott időszak alatt elkölthető zsebpénz mértékét, ellenőrizhetik az online kereskedőket. Megfelelő beállítás esetén nemcsak értesítést kapnak az egyes tranzakciókról, de hozzájárulásuk is szükséges azok végrehajtásához. Mindehhez természetesen nem szükséges, hogy egész nap a számítógép mellett üljenek, hiszen ezek a funkciók okostelefonon keresztül is elérhetők.

A Virtual Piggy valós igényeket elégít ki, hiszen egyre több online szolgáltatás veszi célba a fiatalokat.  Az online malacpersely Chase Payment minősítéssel rendelkezik, így az összes nagy kártyacéggel képes együttműködni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek online fizetés persely takarékosság

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinefizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr802578525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása