2010.12.11.
11:47

Írta: VoxPay - online fizetés

2011: A mobilos kereskedelem éve?

A blog a Voxpay.hu webehlyre költözött!
Ez a bejegyzés a 2011: A mobilos kereskedelem éve? oldalon érhető el.
Kövesse friss írásainkat is a VoxPay online fizetési rendszerek oldalon!

 Mostanában sokat hallani arról, hogy az idei ünnepi szezon - sok év beváltatlan ígéretei után -  valóban komoly eredményeket hozhat az e-kereskedők számára. Úgy tűnik, hogy az online vásárlás iránti érdeklődés (és a növekvő bizalom) komoly lendületet ad a mobiltelefonos vásárlási alkalmazásoknak is. 

  • Az eBay adatai szerint  a Hálaadás ünnepének hétvégéjén a mobilon keresztüli eladások 146 százalékkal haladták meg az egy évvel ezelőtti értékeket.
  • A mobilhirdetés-kiszolgáló  Moblix az iphonos vásárlási alkalmazásokban futó hirdetési megjelenések (ad impressions) 249 százalékos növekedéséről számolt be. 
  • A többféle mobil platformon is működő  ShopSavvy alkalmazást csak novemberben 2,15 millió felhasználó (2/3-uk iPhone tulajdonos) töltötte le.
Az itt felsorolt néhány számon kívül rengeteg adat jelzi, hogy 2011. az áttörés éve lehet az online vásárlásban és ezzel együtt az online fizetésben is.

Szólj hozzá!

Címkék: e kereskedelem mobilfizetés mobilepay mobil vásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinefizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr612508607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása