2011.04.05.
14:24

Írta: VoxPay - online fizetés

Mobil PayPlaza: itt az univerzális hazai integrált androidos app!

A blog a Voxpay.hu webehlyre költözött!
Ez a bejegyzés a Mobil PayPlaza: itt az univerzális hazai integrált androidos app! oldalon érhető el.
Kövesse friss írásainkat is a VoxPay online fizetési rendszerek oldalon!

 A Mobil PayPlaza (mPayPlaza) révén egyetlen alkalmazással négyféle fizetési mód érhető el. Az eladó maga választhatja meg, hogy milyen fizetési módokat kínál fel vásárlóinak. Ezek után vásárló szabadon választhat a felajánlott fizetési módok közül.


  • Prémium (emelt díjas) SMS: a kis értékű online termékek/szolgáltatások vásárlásánál legismertebb, legnépszerűbb fizetési mód,
  • Mobil vásárlás: a világ legtöbb országában elterjedt vásárlási mód (a népszerű BOKU és ZONG szolgáltatók is ezt alkalmazzák.). Az előzetes regisztráció után a vásárlás egyetlen SMS-sel indítható. A vásárlás összege a távközlési számát/feltöltőkártyát terheli.
  • DirektPayPlaza : Rugalmas és kényelmes fizetési mód, ahol az egyszeri regisztrációt követően vásárláskor csak a jelszót kell megadni. A vásárlás összege a bankkártyát terheli,
  • Bankkártyás fizetés: Bankkártyás fizetés indítása az interneten már megszokott módon. Különös előnye az univerzális elfogadottság és a határokon átnyúló fizetés lehetősége.
  • Vásárlás egyetlen kattintással! A Prémium SMS, a Mobil vásárlás és a PayPlaza Direkt fizetési mód egyetlen kattintással elindítható. Ez nemcsak egyszerűsíti, gyorsítja a fizetést, de vásárlásra ösztönzi az impulzusvásárlókat.



Sokoldalú felhasználás:
  • Mobil app fejlesztők: az mPayPlaza olyan androidos kisalkalmazás (app), ami más mobilos alkalmazásokhoz kapcsolódva azok számára nyújt fizetési megoldást. Az mPayPlaza fejlesztője, a Voxinfo Kft. professzionális ügyféltámogatással segíti  az mPayPlaza ilyen felhasználását.

  • Internetes fizetés (mobil internet is): Az mPayPlaza kiválóan alkalmas arra, hogy fizetési megoldást nyújtson interneten keresztüli értékesítéshez.
  • Offline fizetés: Az mPayPlaza kiválóan alkalmas minden olyan tranzakció során, ahol  a mobil kapcsolat teremthető az eladás helye (POS) és a vásárló között (pl. étel- és italautomata, menetjegy, étterem).

További részletek: http://www.voxpay.hu/mobil

 

Szólj hozzá!

Címkék: alkalmazás android android market mobilfizetés mobilepay

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinefizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr232801782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása