2011.03.07.
16:06

Írta: VoxPay - online fizetés

Élet az App Store-on túl - Zeewe

A blog a Voxpay.hu webehlyre költözött!
Ez a bejegyzés a Élet az App Store-on túl - Zeewe oldalon érhető el.
Kövesse friss írásainkat is a VoxPay online fizetési rendszerek oldalon!

 

Azt hiszem, senkit sem lep meg igazán a nemrég nyilvánosságra került adat: 2010-ben a mobil- és táblagépes appok (kisalkalmazások) piacán a bevételek 82,7 százaléka az Apple kasszájába folyt be. Az iTunes App Strore kétség kívül a legerősebb app-piactér - az Apple meg is tesz mindent pozíciója megőrzéséért és megerősítéséért, de azért nem árt tudni, hogy léteznek alternatív megoldások is. 
 

 

A brazil Zeewe a legdörzsöltebb piaci szakértőket is meglepve rövid idő alatt 160 000+ felhasználót szedett össze. A fejlesztőcég ingyenes HTML5 alapú appjai főleg a mobil játékpiacot veszik célba, de a Zewee palettáján már ott vannak a legnépszerűbb közösségimédia-alkalmazások (YouTube, Facebook) is.


A még fiatal Zeewe máris egy nagyobb falatra is éhes: A Mozca fizetési platform integrálásával megnyílt az út az alkalmazásokon belüli ("in-app") fizetés, a virtuális javak vásárlása felé.

 

Szólj hozzá!

Címkék: iphone mobile android app html5

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinefizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr112718805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása