2010.10.28.
15:26

Írta: VoxPay - online fizetés

Tovább terjeszkedik a Starbucks mobil fizetési rendszere

A blog a Voxpay.hu webehlyre költözött!
Ez a bejegyzés a Tovább terjeszkedik a Starbucks mobil fizetési rendszere oldalon érhető el.
Kövesse friss írásainkat is a VoxPay online fizetési rendszerek oldalon!

Bármilyen sokat is beszélünk róla, a mobilos fizetés még mindig csak kísérleti stádiumban van. Ezért is figyelemre méltó, hogy az egyik legismertebb amerikai kereskedelmi hálózat,  a Starbucks nem csak próbálkozik a módszerrel, hanem eddigi kísérleti terepéről, a nyugati partvidékről keletre, New York City és Long Island csaknem 300 üzletére is kiterjeszti ezt a fizetési módot.



A Starbucks Mobile Card App 2009-ben debütált Seattle és Észak-Kalifornia Starbucks kávézóiban. Az ingyenes alkalmazás segítségével a felhasználók "rendes" hitelkártyájukról pénzt tölthetnek fel virtuális Starbucks kártyájukra, majd a mobiltelefon képernyőjén megjelenő 2D vonalkóddal fizethetnek.

Az új kísérleti terepen élesben próbáéhatják ki, hogy a nyugodtabb nyugati parton bevált módszer működik-e az irodaház-dzsungellben, ahol a regeli kávészünet, vagy a déli ebédszünet idekén rengeteg irodista akar gyorsan enni-inni.

A Starbucks Mobile Card egyelőre csak BlackBerry, iPhone és iPod Touch készülékekkel működik. A Starbucks adatai szerint vevőik 71 százalka ezeket a készülékeket használja.

Szólj hozzá!

Címkék: kártya vonalkód starbucks 2d mobilfizetés mobilepay

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinefizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr532405571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása