2010.03.25.
16:11

Írta: VoxPay - online fizetés

Az első magyar jazzfesztivál online élőben

A blog a Voxpay.hu webehlyre költözött!
Ez a bejegyzés a Az első magyar jazzfesztivál online élőben oldalon érhető el.
Kövesse friss írásainkat is a VoxPay online fizetési rendszerek oldalon!

Az idén 25 éves kecskeméti Bohém Ragtime Jazz Band rendhagyó módon ünnepli meg születésnapját. Az általuk szervezett, évről-évre megrendezésre kerülő, nemzetközi sztárokat is bemutató Bohém Fesztivál idén élő online közvetítésben is megtekinthető. Sőt, a felvételek később is elérhetőek! A fesztivál március 26 és 28 között kerül megrendezésre, a részletes program itt olvasható.

Ha technika és kultúra összefog...

A fesztivált nem csupán a 25 éves jubileum és a fellépők teszik különlegessé, hanem az a technikai megoldás is, amely a fizetést biztosítja. 

A fesztiválhoz a fizetési rendszert a magyar fejlesztésű PayPlaza online fizetési rendszer egyszerűsített, könnyen beépíthető "Light" változata biztosítja, amely a zene mellett mindenféle online tartalmak megtekintésére és letöltésére is alkalmas.

A rendszer nagy előnye, hogy egyszerű HTML-kóddal illeszthető be az eladó honlapjába, így nem szükséges külön magas szintű programozói ismeret hozzá. Szintén különlegessége, hogy a hazai megoldások közül egyedülálló módon 5-féle fizetés is integrálva van benne.

Így idén a Bohém Fesztiválon a fellépők mellett a direkt erre az alkalomra kifejlesztett PayPlaza Light is debütál. A nézők már 625 Ft-tól élvezhetik a 3 napos közvetítést, a hozzáférést kifizethetik bankkártyával és emelt díjas SMS-sel is. Az adást nem csupán magyarok, hanem külföldi vendégek is megtekinthetik, hiszen a fizetési rendszer magyar és angol nyelven is elérhető, az első jegyvásárlók már "meg is érkeztek" Kaliforniából.

A koncert szervezése és a technikai háttér mögött nem kis munka van, szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ha nem személyesen, Kecskeméten, akkor online élőben!

Fellépők (kedvcsináló):

WASHBOARD WIZARDZ (USA)
Nicolas MONTIER (F) – tenorszaxofon
Thilo WAGNER (D) – zongora
Jennifer LEITHAM (USA) – bőgő
Vince BARTELS (USA) – dob
BOHÉM RAGTIME JAZZ BAND (H)
PAPAJAZZ (H)
SWING MANOUCHE PROJECT (H)
DÁNIEL Balázs (H) – zongora
NAGY Iván (H) – zongora
PENGE BENGE JAZZ BAND (H)

(Részletek itt)

Nézzük és hallgassuk együtt a jobbnál jobb jazz zenét!

A fesztivál közvetítésének oldala magyarul ITT

A fesztivál közvetítésének oldala angolul ITT

A Bohém Ragtime Jazz Band oldala ITT

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinefizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr401868042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.03.25. 16:43:04

ez a plakát itt lent, ez nagyot üt!:P
süti beállítások módosítása