2010.10.01.
13:56

Írta: VoxPay - online fizetés

Mikor fizethetünk mobillal?

A blog a Voxpay.hu webehlyre költözött!
Ez a bejegyzés a Mikor fizethetünk mobillal? oldalon érhető el.
Kövesse friss írásainkat is a VoxPay online fizetési rendszerek oldalon!

Évek óta várjuk, hogy végre mobillal fizethessünk, de az olcsó, működő, széleskörűen elterjedt megoldást továbbra sem látjuk

Nem véletlen, hogy a TechCrunch Disrupt bemutató közönségdíját is egy mobilos fizetési megoldás, a  MobilePay USA nyerte el. Az iPhone készült alkalmazás ügyes, szép...csak sanos még nem használható. (Premierjét novemberre ígérik.)

A másik oldalról közelít az online fizetéshez a Square. Egy apró, a hangbemenethez csatlakozó kütyü segítségével univerzális kártyaolvasóvá változtat minden iPhone, vagy Android telefont, így ott is lehet fizetni, ahol nincs "igazi"POS terminál.

Miközben a Visa saját Near-Field technológiájával próbál betörni a mobil fizetés piacára, a kereskedők vonakodnak azt elfogadni. A magyarázat egyszerű: a Visa megoldása túl drága számukra. (Ebből a szempontból valószínűleg vonzóbb lesz a MobilePay 1 százalékos jutaléka.

Feltéve, ha sikerül betörniük a piacra.

Szólj hozzá!

Címkék: fizetés hitelkártya square mikrofizetés mobilfizetés mobilepay

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinefizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr102337144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása