2010.10.27.
14:16

Írta: VoxPay - online fizetés

Startol a PayPal új mikrofizetési rendszere

A blog a Voxpay.hu webehlyre költözött!
Ez a bejegyzés a Startol a PayPal új mikrofizetési rendszere oldalon érhető el.
Kövesse friss írásainkat is a VoxPay online fizetési rendszerek oldalon!

Valamikor az ősz végén élesíti a PayPal azt az új mikrofizetési rendszerét, aminek segítségével a kis összegű  (12 dollár alatti) vásárlások is egyszerűen, olcsón és gyorsan lebonyolíthatók.

Számos vizsgálat bizonyítja, hogy a weben vásárlók többsége impulzusvásárló. A bonyolult, több lépcsős, esetleg a vásárlási oldal elhagyását megkövetelő vásárlási folyamat könnyen eltérítheti a vásárló eredeti szándékától. A legtöbb mikrofizetési kezdeményezés az is, hogy a túl magas tranzakciós költségek versenyképtelenné teszik a vásárlást.

Az ígéretek szerint a PayPal új mikrofizetési megoldása mindkét akadályt képes legyőzni. A fizetés mindössze kélt kattintással elintézhető. A PayPal mindössze az ár 5%-át +5 centet számol fel költségként, ami a digitális javak kereskedelmében igen alacsonynak számít.

A PayPal új megoldása kiválóan integrálható digitális tartalmakba. Ennek is köszönhető, hogy a Facebook, az FT.com és több más ismert tartalomszolgáltató máris bejelentette, hogy használni foga a rendszert. Ha az új rendszert kedvezően fogadja a közönség, az kis összegekből összeadódó, de összességében óriási bevételi forrást nyit meg az online tartalomszolgáltatók számára.

Forrás: PayPal Unveils New Payment Solution for Digital Goods (BusinessWire)

Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás paypal tartalomszolgáltatás mikrofizetés micropayment

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinefizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr1002402864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása