2010.09.21.
11:03

Írta: VoxPay - online fizetés

Mobil fizetés: Nincs egyetlen bajnok

A blog a Voxpay.hu webehlyre költözött!
Ez a bejegyzés a Mobil fizetés: Nincs egyetlen bajnok oldalon érhető el.
Kövesse friss írásainkat is a VoxPay online fizetési rendszerek oldalon!

Az IDC a napokban megjelent Best Practices: Mobile Payments in Action – Five Case Studies from Around the World (Mobil fizetés működés közben: 5 esettanulmány a nagyvilágból) jelentése szerint továbbra sincs olyan mobil fizetési mód, széleskörű elfogadottsága révén kiemelkedne a többi közül.

Az IDC szakértői szerint a mobil fizetési technológia továbbra is embrionális állapotban van, tucatnyi alternatív módszer működik egymás mellett. A jelentésben megfogalmazott vélemény szerint ezen a területen valójában nem is lehetséges egyetlen, univerzális megoldás. Ehelyett inkább néhány külön modell erősödik meg, melyek az adott ország helyzetéhez, a távközlési és a pénzügyi szolgáltatók konventrációjához igazodnak majd.

Az IDC szerint a mobil fizetés lemaradásának egyik oka, hogy túl sokat foglalkozunk a technológiával és túl keveset a mobil fizetés sikerét befolyásoló szervezeti struktúrákkal.

Szólj hozzá!

Címkék: mobil mobile fizetés payment mikrofizetés micropayment mobilfizetés

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinefizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr742312048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása