2010.10.14.
11:38

Írta: VoxPay - online fizetés

Mire jó az online fizetés? (GY.I.K. / 1.)

A blog a Voxpay.hu webehlyre költözött!
Ez a bejegyzés a Mire jó az online fizetés? (GY.I.K. / 1.) oldalon érhető el.
Kövesse friss írásainkat is a VoxPay online fizetési rendszerek oldalon!

Ügyfeleit csak akkor tudja az interneten keresztül valóban  kiszolgálni, ha biztosítja számukra az online fizetés lehetőségét is. Ennek egyik legnagyobb előnye, hogy az egész folyamat - a termék, szolgáltatás kiválasztásától a fizetésig - kényelemes, biztonságos körülmények között történik. Különösen érvényes ez a "virtuális javak", az interneten keresztül elérhető információk, szolgáltatások esetében, ahol a teljes vásárlási folyamat - az online megrendelés teljesítése is -  az interneten keresztül történik

Szakmai tanulmány (letölthető e-book), letölthető előadás, előfizetés online (e-learning) tanfolyamra, előfizetés társkereső szolgáltatásra, apróhirdetés feladása, "felnőtt tartalmak" elérése  - csak néhány példa, ahol az online fizetés, az optimális megoldás.

Letölthető ismjertető:

Voxpay és PayPlaza fizetési rendszerek

Szólj hozzá!

Címkék: segítség online fizetés gy.i.k

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinefizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr562370910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása