2010.11.17.
16:23

Írta: VoxPay - online fizetés

A Google butikja

A blog a Voxpay.hu webehlyre költözött!
Ez a bejegyzés a A Google butikja oldalon érhető el.
Kövesse friss írásainkat is a VoxPay online fizetési rendszerek oldalon!

Úgy tűnik,  hogy a Google nem csak minket lepett meg, azzal, hogy Boutiques.com címmel új szolgáltatást indított.

 

A Boutiques.com sajátosan keveri a az online katalógus, a webshop és a közösségi média elemeit. A virtuális áruházban tervezők, celebritások, bloggerek, vagy trendek szerint csoportosítva turkálhatunk az áruk közt, de választhatjuk a legnépszerűbb, a legújabba bekerült termékeket is. 



Talán említeni is felesleges, hogy az egyes butikokat követni, másoknak ajánlani is lehet, az egyes termékek mellett pedig kifejezhetjük rajongásunkat, vagy gyűlöletünket (love/hate) is.

 

Természetesen lehetőség van arra is, hogy az adott árukészletből és eszköztárból magunk is összeállítsuk butikunkat. A 6 lépcsőből álló boltépítés némi energiát igényel, utána viszont akár a legismertebb ruhatervezők boltjaival versenyezhetünk. Sajnos a játék itt véget is ér, annak jelét nem látjuk, hogy az önjelölt butik-tulajdonosok a bevételből is részesedét kapnának.

 

Szólj hozzá!

Címkék: google e bolt e kereskedelem

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinefizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr622455237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása