2011.03.22.
14:46

Írta: VoxPay - online fizetés

Tovább terjeszkedik a Zong.com

A blog a Voxpay.hu webehlyre költözött!
Ez a bejegyzés a Tovább terjeszkedik a Zong.com oldalon érhető el.
Kövesse friss írásainkat is a VoxPay online fizetési rendszerek oldalon!

Az eddig elérhető HTML és Android platformról tovább terjeszkedik a Zong.com fizetési rendszer. Az egyszerű, gyors fizetést lehetővé tevő, a Facebook kreditpontok piacán is erős pozícióval rendelkző Zong ezentúl az interaktív TV-től a különböző játékkonzolokig számos platformon elérhető lesz. 

A Zong népszerűségét egyszerűségének köszönheti. Azokon a weboldalakon (játékok, közösségi oldalak), ahol a Zong logó látható egyetlen kattintással elindíthatja a vásárlást. A kattintás után megjelenő ablakba csak saját mobilszámát kell beírnia, majd pillanatokon belül SMS-ben kap egy egyedi kódot. Ha ezt  a kódot beírja a weboldalon megjelenő rubrikába és elküldi azt, máris befejeződött a fizetés. (Nincs tehát szükség semmiféle regisztrációra, bankkártya-adatok megadása.)

 

A 40 országban 21 nyelven elérhető Zong 3,2 milliárd mobilfelhasználót szolgál ki lokalizált fizetési lehetőséggel.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: mobile fizetés mobilfizetés mobilepay zong

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinefizetes.blog.hu/api/trackback/id/tr692762172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása